Ексклузивно Орлин Гигов уби украинката, която миналата година преби и изхвърли гола и боса

Без вода в части от Обеля, Герман и Драгалевци

OFFNews 01 декември 2022 в 05:11 677 0

Вода

Снимка Архив

Няма да има вода в части от три столични района

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради монтаж на спирателен кран на ул. „Обелски могили” в ж.к. „Обеля 1“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Обелски могили“, ул. „Сух герен“, ул. „24-та“ от ул. „Обелски могили“ до ул. „Чучулица“. 

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Георги Петров Даскала” в с. Герман се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Георги Петров Даскала“ от ул. „Проф. Васил Стоилов“ до ул. „Патриарх Герман“.

Строително-ремонтни работи на ул. „Момино венче” в кв. „Драгалевци“ налагат спиране на водоподаването от 09:30 до 20:00 часа на ул. „Момино венче“ от ул. „Вълшебно биле“ до ул. „Бистър ручей“ и ул. „Момино венче“ № 19. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  Няма коментари към тази новина !

   
  X

  За и против Гей парада