Bet365 и JCB сред 100-те най-проспериращи компании

OFFNews 28 юли 2017 в 15:21 1978 0

Две фамилни компании попадат в челните позиции в класацията за най-проспериращи частни компании във Великобритания.

Британският гигант за онлайн залози bet365 и една от най-големите машиностроителни компании JCB попадат в топ 100 в 15-о издание на ежегодната класация на Sunday Times за компаниите с най-големи продажби на Острова.

Според класацията JCB е генерирала продажби в размер на 2.5 милиарда паунда и 260 милиона паунда печалба. Британският завод е световен лидер в производството на мотокари, генератори, валяци и др. През 2012 г. компанията започва сътрудничество с българската фирма CML Bulgaria, която поема сервизното обслужване и ремонти на техниката на JCB за България.

Bet365 следва строителния магнат с продажби от 1.6 милиарда паунда продажби и 498 милиона паунда печалба. Букмейкърът също отбелязва значително разрастване през последните години, като привлича все повече фенове на своята платформа. Всеки любител на спортните залози и казино игрите знае, че трябва единствено да притежава регистрация в bet365, за да вземе начален бонус и да се включи в играта. За по-голямо улеснение на запалените играчи компанията разработи bet365 мобилно приложение за по-бърз и лесен достъп до своето меню.

Дан Хаулет, ръководителят на корпоративното банкиране в Обединеното кралство, заяви: „Във време на безпрецедентна несигурност комфорт ни носят динамичните частни компании в Обединеното кралство, класирани в лигата на най-добрите топ 100. Фирми като тези са фундаментални, за да се помогне на Великобритания да се върне в бизнеса по време на този период на несигурност след Брекзит и неизбежните предизвикателства пред нас.“

Тези компании са амбициозни, гъвкави и влагат много страст в дейността си, ето защо играят важна роля в подпомагането на британската икономика, на местно и международно ниво.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови