Българският проект на Arthesis с по-голям шанс да спечели световния конкурс The Venture

OFFNews 29 май 2015 в 21:30 3217 0

Българският проект за социално предприемачество на Arthesis увеличава шанса си да спечели световния конкурс The Venture

Проектът за 3D покрития за протези достигна до пето място в онлайн гласуването на The Venture, изкачвайки се с една позиция нагоре за последната седмица.

До този момент младите български социални предприемачи получиха подкрепата на милиони хора от цял свят, изкачвайки се през първите седмици на конкурса за социално предприемачество The Venture – WIN THE RIGHT WAY. Всеки, който иска да прокрепи българската кандидатура, може да гласува всяка седмица на сайта на инициативатa:

https://www.theventure.com/bg/en/finalists/arthesis.

Kрайният срок, до който можете да подкрепите Arthesis в надпреварата, е 14 юни 2015 година.

До този момент Arthesis успяха да се преборят и да заемат предната пета позиция във временното класиране сред най-добрите социални проекти в света като разкриха своя потенциал и възможността да предложат устойчиво и ценово достъпни решение за хората с ампутирани крайници. 

Конкурсът The Venture е в търсене и подкрепа на най-обещаващите социални предприемачи, които искат да окажат положителни влияние със своята дейност върху живота на хората. С осигурен фонд от един милион долара и други ресурси The Venture ще даде възможност на социални предприемачи от цял свят да реализират техния потенциал и да получат по-голяма видимост на своите проекти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови