"България Ер" отмени и днес полети до Брюксел, Wizz Air лети по разписание

OFFNews 30 март 2016 в 07:46 2981 0

Полетите на "България Ер" от и за Брюксел са отменени и днес. Това са полетите FB 405 излитащ за Брюксел „Завентем“ с планиран час 06:15 ч., FB 406 кацащ от Брюксел „Завентем“ с планиран час 12:25 ч.,FB 407 излитащ за Брюксел „Завентем“ с планиран час 18:00 ч., FB 408 кацащ от Брюксел „Завентем“ с планиран час 23:55 ч.

Полетите на авиокомпания Wizz Air ще изпълни планираните си полети от и до летище „Шарлероа“.

И днес централното летище на белгийската столица ще остане затворено. Във вторник бяха проведени изпитания въведената временна система за регистрация на пътниците и багажите. Заради новата система пътниците ще трябва да се явяват поне четири часа преди полет, а не два часа по-рано, както досега. В близките месеци аерогарата няма да може да се върне към нормален ритъм, след като терминалът за заминаващи пътници бе разрушен при атентатите от 22 март.

Предстои да бъдат възстановени електрическото снабдяване, канализацията и гишетата за регистрация, окачените тавани и остъклението на сградата. Дотогава се предвижда пътниците да бъдат проверявани във временни пристройки, разположени на паркинга непосредствено преди терминала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови