Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Арестуваха двама младежи за обира на банкомат в Люлин, идеята им дошла от телевизията

OFFNews 05 януари 2018 в 19:53 4383 2

Снимка sxc.hu

Двама младежи на по 18 години са арестувани за обира на банкомат в столичния квартал "Люлин" в края на миналата година, съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов, цитиран от "Фокус". 

Младежите опитаха да разбият банкомата около 3.30 часа на 28 декември миналата година, но не успяха да откраднат и лев от него.

Идеята за разбиването на банкомата им дошла от телевизията, стана ясно от думите на Маринов. 

"Гледали са случаите на разбити банкомати, но са пропуснали последната серия – тази за задържането на извършителя в Перник", подчерта той. 

А след взривяването на банкомата в Перник полицията успя да задържи един от обирджиите, а трима успяха да избягат и са обявени за общодържавно издирване.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6947

2

theprofet

06.01 2018 в 07:55

"Гледали са случаите на разбити банкомати, но са пропуснали последната серия – тази за задържането на извършителя в Перник"

Бахти самочувствието без покритие. Доколкото се разбра заловения само ги е ескортирал, но явно според МВР случая с това е приключен.
А общодържавното издирване всички знаем как се случва - през 3 месеца го търсят на адреса по лична карта и ако го няма пишат "укрил се" и толкова. Затова осъдени педофили си живуркат спокойно на свобода.

23293

1

Стефан

06.01 2018 в 00:03

Мда. Интернет поколението, което не знае какво е "Направи си сам", и защо в края на тъпите филмчета в ютюб пише "Не правете това вкъщи!".
 
X

Да помогнем на украинските деца!