Александър: Нямам никакъв проблем с главата, освен че е ударена

OFFNews 15 ноември 2013 в 08:12 5594 17

Насилие пред парламента - полицаи раниха в главата един от протестиращите. 12.11.2013 г. Снимка: Сергей Антонов
Насилие пред парламента - полицаи раниха в главата един от протестиращите. 12.11.2013 г. Снимка: Сергей Антонов

 

Нямах никакво намерение да ставам толкова известен, колкото станах. Имам смесени чувства за това, но стана така, че излезе наяве един механизъм, който се прилага за влияние над общественото мнение и може би изменение на събитията чрез лъжа.

Това каза в студиото на Нова телевизия студентът Александър Попов, чиито снимки с окървавеното му лице от протеста във вторник, обиколиха всички медии. В инструкции от пресцентъра на МВР до червените депутати, Александър е посочен, като човек, който "май не бил добре с главата", а негови съседи, разпознали го от снимката, дори и не предполагали, че той е студент.

„Нямам никакъв проблем с главата, освен, че е ударена”, каза Александър. „Това че уча 4-ти курс „Английска филология” в университета говори достатъчно, че съм трезво мислещ човек и че мога да разсъждавам нормално и нямам никакви психически отклонения”, допълни той. 

„Никой не се е свързвал с мен или със съседите ми. Първо помислих, че са идвали до блока, за да разпитват съседите, но такова нещо не се е случвало… става дума за измислица с цел манипулира на истината”, смята Александър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!