Златният скункс догони журналиста Волгин

OFFNews 20 ноември 2017 в 16:11 14215 6

Снимка Иван Червенков - Facebook

Тв предаването "Господари на ефира" връчи емблематичния си приз Златен скункс на радиожурналиста Петър Волгин заради думите на радиоводещия, , че е изключително досадно постоянно да ни занимават с Григор Димитров и че няма абсолютно никакво значине дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми.

Веднага след победата на хасковлията над Давид Гофен на турнира на шампионите снощи, в социалните мрежи се отприщи вълна от подигравки по адрес на Волгин, Появиха се и безчет мемета (смешни картинки с текст), на които главни герои са Гришо и радиоводещият русофил. На едни Григор му дърпа ушите, на други - замахва с ракета зад главата му, а трети... не са подходящи нито за илюстрация, нито за описване.

Днес Волгин се опита да "позамаже" гафа си с нещо като покаяние спрямо най-големия ни талант в мъжкия тенис в историята.

"Григор Димитров заслужава да бъде поздравен по същия начин, по който заслужава да бъде поздравен всеки лекар, учител, композитор, учен, актьор, инженер, певец, свършил прекрасно своята работа. Що се отнася до вманиачените му фенове....там всичко е ясно и няма какво да се коментира:)))", написа журналистът във фейсбук.

Епизодът на "Господари на ефира" с връчването на вонливото животинче на Волгин ще бъде излъчен тази вечер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10564

6

ultra-73

24.11 2017 в 16:28

Определено му отива този скункс на русофилистика, от него вони ужасно в радиоефира на руски вмирисани сапоги:)

9009

4

Живко Куманов

21.11 2017 в 10:01

Т.н същество Петър Петров Георгиев си е променил името на Петър Волгин ?!?! /скункса / . Навремето такива безродници са ги разчеквали с четири коня. Червен блюдолизец!!!