Журналистът Лили Тодорова е загиналата жена в Рила

OFFNews 13 ноември 2019 в 15:39 28243 1

Откриха тялото на изгубената в Рила жена, потвърдиха от Планинската спасителна служба. Тя е дългогодишен журналист в БТА и бивш главен редактор на "Вътрешна информация".

Любовта към планината отне живота на нашата бивша колежка Лили Тодорова. Тя ще остане като един от най-ярките и колоритни образи, с огромно сърце, неподражаемо чувство за хумор и всеотдайност към работата и хората, пишат колегите ѝ от информационната агенция.

След оттеглянето си от активната журналистическа дейност, Лили Тородова не спря да се развива и да търси нови начини за развитие. Догодина ѝ предстоеше да завърши докторантура в Богословския факултет, свързана с друга нейна страст - хоровото пеене и църковнославянската музика.

Лили е и дългогодишен доброволец в стационара за наркомани и алкохолици в Суходол.

В събота тя се отправи на поредния планински преход в любимата ѝ Рила планина. Днес тялото ѝ бе открито в района на Белия улей, до Рилския манастир.

Редакцията на OFFNews изказва съболезнования на близките ѝ!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

1

Рабиндранат Тагор

15.11 2019 в 11:11

Бай Йончев, в българския език има и ЖЕНСКИ РОД! Журналистът, доброволец и т.н.? После изведнъж - нашата колежка! Ами сега? Или така или така - не може и така и така. Престанете с политкоректните простотии. Моля!