Quantcast

Водка "Бандеровка" за фотографите, снимали Евромайдана

OFFNews Последна промяна на 17 декември 2014 в 18:32 3461 3

1/1

Снимка Булфото

Украинският посланик Микола Балтаджи откри изложбата със снимки от Киев на фотографите на OFFNews Сергей Антонов и на Булфото Тихомира Методиева

Водка "Бандеровка" получи за подарък фотографът на Булфото Тихомира Методиева - Тихича. Тя и фотографът на OFFNews Сергей Антонов откриха вчера изложба "Една година Евромайдан" с репортажните си снимки от събитията в Киев преди една година.

Сега вече официално сте бандеровци, каза им Олена Коцева, която е председател на Сдружение на украинските организации в България "Мати Украйна", докато връчваше подаръка, а заедно с него и грамота за обективното отразяване на събитията в Украйна.

Посланикът на Украйна у нас Микола Балтаджи също беше сред гостите на откриването на изложбата, която е в Клуба на фоторепортера в подлеза между Президентството и Министерския съвет.

Няма да забравя колко се притеснявахме с бащата на Тихомира, когато тя беше в Киев и връзката изчезна, разказа Негово превъзходителство.

Десетки фотографи, приятели, украинци живеещи у нас, дойдоха на събитието.

Изложбата ще продължи един месец, след което фотографиите ще бъдат продадени на благотворителен търг.

Изложбата може да бъде разгледана в клуб на фоторепортера "Бохема", който се намира в подлеза между Министерски съвет и Президентството от 13 часа всеки ден до 20-ти януари 2015 г.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.12 2014 в 19:31

И освен това - ВОДКА ПИЯТ САМО РУСОФИЛИСТИЦИТЕ!

17.12 2014 в 19:37

Не е точно така, защото Фюрерът е бил ВЪЗДЪРЖАТЕЛ. И дори ВЕГЕТАРИАНЕЦ.

Сталин обаче е пиел, и затова има на негово име няколко марки РУСКА ВОДКА. И изобщо водката е просташко питие за простолюдието. Не случайно тоя боклук го пият само в бившия СССР и някои от бившите сателити.

В цивилизованите държави пият уиски и коняк. А най-добре БИРА, едно време са я продавали дори по аптеките, защото била полезна. Аз гласувам за GUINESS.

17.12 2014 в 19:09

Водка Бандеровка е равносилно на водка Хитлеровка.