Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Водка "Бандеровка" за фотографите, снимали Евромайдана

OFFNews 17 декември 2014 в 18:32 4502 3

Снимка Булфото

Украинският посланик Микола Балтаджи откри изложбата със снимки от Киев на фотографите на OFFNews Сергей Антонов и на Булфото Тихомира Методиева

Водка "Бандеровка" получи за подарък фотографът на Булфото Тихомира Методиева - Тихича. Тя и фотографът на OFFNews Сергей Антонов откриха вчера изложба "Една година Евромайдан" с репортажните си снимки от събитията в Киев преди една година.

Сега вече официално сте бандеровци, каза им Олена Коцева, която е председател на Сдружение на украинските организации в България "Мати Украйна", докато връчваше подаръка, а заедно с него и грамота за обективното отразяване на събитията в Украйна.

Посланикът на Украйна у нас Микола Балтаджи също беше сред гостите на откриването на изложбата, която е в Клуба на фоторепортера в подлеза между Президентството и Министерския съвет.

Няма да забравя колко се притеснявахме с бащата на Тихомира, когато тя беше в Киев и връзката изчезна, разказа Негово превъзходителство.

Десетки фотографи, приятели, украинци живеещи у нас, дойдоха на събитието.

Изложбата ще продължи един месец, след което фотографиите ще бъдат продадени на благотворителен търг.

Изложбата може да бъде разгледана в клуб на фоторепортера "Бохема", който се намира в подлеза между Министерски съвет и Президентството от 13 часа всеки ден до 20-ти януари 2015 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews