''Търси се'' слиза от екрана на бТВ, Меги и Нели се разделят със зрителите си

OFFNews 18 юни 2024 в 11:38 4162 0

Предаването Търси се... слиза от екрана на бТВ

Снимка бТВ

Водещите на Търси се Меги и Нели се разделят със зрителите си

Предаването „Търси се", което от 16 години се излъчва по бТВ, се разделя със своите зрители. Това споделиха водещите Меги и Нели, които взимат това решение съвместно с медиата, пред Георги Тошев в „Преди обед".  

„Търси се..." за нас, както винаги сме казвали, е един университет, който вече е време да завършим", заяви Нели Хаджийска, изтъквайки, че именно доверието с колежката ѝ Меги е бил ключът към успеха на предаването през годините: „Когато си свързан по този чист начин с човека до теб, можеш да го предадеш и на госта. Никога не сме се съревновавали за слава, за мъже, за каквото и да е. Всяка си има нейната пътечка, но заедно сме вървели много дълго време в този общ път".

„Смятам, че в тази симбиоза се крие нашият успех, защото ние сме много различни като хора, но винаги сме гледали в една посока. Имаме една и съща ценностна система и това много ни е сближавало. Имали сме своите възходи и своите падения като отношение една към друга, но никога не сме позволявали те да прекъснат нашата връзка", откровена бе Меги Димчева. Тя не скри, че заедно с Нели са усетили кога е дошъл моментът да затворят страницата от живота си, наречена „Търси се...".

Предаването се ражда през 2004 г. в ефира на телевизия „Ден", а четири години по-късно дебютира в националния ефир на bTV. 

bTV благодари на Меги и Нели, и целия екип на предаването „Търси се" за прекрасната съвместна работа и им пожелава успех в новите им начинания, съобщиха от телевизията. 

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Какво говорят руснаците за F-16