Тъкър Карлсън адвокатства на Кремъл: Путин искал да излезе от войната в Украйна

OFFNews 12 февруари 2024 в 19:35 6112 12

Тъкър Карлсън и Владимир Путин в Кремъл

Снимка Стопкадър tuckercarlson.com

Тъкър Карлсън и Владимир Путин в Кремъл

Путин иска да излезе от войната в Украйна, той няма стане по-отворен за преговори, докато тя продължава, заяви американският журналист Тъкър Карлсън, предаде БТА. 

Неговото интервю, излъчено миналата седмица, с руския президент разпали множество противоречия.

Карлсън твърди, че руската икономика се е оказала много по-устойчива, отколкото се е очаквало. Според него Западът, включително Вашингтон, не отделя време да се запита кои са постижимите цели в тази ситуация.

В Дубай Карлсън разказа, че от 3 години се опитва да направи интервю с Путин, но че усилията му са били осуетявани от американските разузнавателни служби, които са шпионирали текстовите му съобщения и са ги предоставяли на "Ню Йорк таймс", като така провокират руските власти да отменят интервюто.

"Американските политици се самоубедиха, че Путин планира да завземе Полша, но няма никакви доказателства за подобни намерения", каза Карлсън. 

Журналистът защити поведението си по време на интервюто с думите, че е искал да получи възможно най-дългото интервю и да остави Путин да говори, за да могат американците да направят преценка какво се случва.

Интервюто, което Путин даде на Карлсън, е първото за западен журналист от началото на войната в Украйна, която този месец навлиза в третата си година, отбелязва БТА. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2073

14

Johnny B Goode

13.02 2024 в 05:01

А, и кое този "най-голям политик и водач на света в момента"?
Този който е повел Русия, Иран и Северна Корея към светлото бъдеще? Този дето е затънал до шия във война от която няма излизане?
Егати мозъка ватнишки....

2073

13

Johnny B Goode

13.02 2024 в 04:59

Мозъка отдолу с "винаги двете гледни точки".
Би ли ме светнал каква е другата гледна точка за Освиенцим?

12078

11

edin slep

13.02 2024 в 02:47

Ако САЩ закрепят сега положението в Украйна, до една година в ЕС ще се произвеждат достатъчно боеприпаси и оръжия и дори Тръмп да спечели, няма да е фатално за украинците.

А Карлсън е взел добри пари, направил си е реклама и е пуснал нещо за тръмпистите. Тези същите идиоти пиха белина срещу коронавируса, както им каза бащицата.

2073

10

Johnny B Goode

13.02 2024 в 02:06

Права е реднек мисирката.
Путьо иска да излезе от войната още от 03/2022. Ама няма как, без това да му струва животеца. В шахмата на това му викат цугцванг.

2099

8

Mateevk

12.02 2024 в 21:51

Путин иска да излезе от тази война, за да се подготви за следващата...

2099

7

Mateevk

12.02 2024 в 21:50

На Путин по-често трябва да му се дава думата, за да разберат нормалните хора с какво си имат работа. Нормалните и мислещите хора. За останалите е все тая какво ще каже, защото те ще чуят това, което искат да чуят. Путин очерта мрачните контури на един нов свят на конфликти и войни, свят от миналото, което смятахме, че сме погребали окончателно. Оказа се, че не сме - то възкръсна.

1005

6

eagle60

12.02 2024 в 20:51

Карлсън си прави реклама - направил интервю а античовека. Получи се почти изцяло отегчителен монолог на един бандит изпълзял от престъпния Петербург. Някой нов Чикатило няма ли да бъде интервюиран? Или тук ще грейне Волгин с "Политически НЕкоректно"?

3714

5

GB

12.02 2024 в 20:45

1) "Путин иска да излезе от войната"________ Не вярно. Не прави опити да изведе руските войски от Украйна. Путин само го говори, но не действа.

2) "руската икономика се е оказала много по-устойчива, отколкото" ________ Няма как да знае. Това е според Путин.

3) "Американските политици се самоубедиха, че Путин планира да завземе Полша, но няма никакви доказателства" _________ То и за нахлуването в Украйна нямаше и лъгаха до последния ден, но нахлуха...

4) "Путин да говори, за да могат американците да направят преценка какво се случва."___________ Като е неграмотен да разбере лъжите на Путин.... Също, американците си нямат понятие от русия, Киевска Рус и т.н. Как да знаят достатъчно за мнение?! Е, могат винаги всеки сам да преценя, де!

5) Карлсън седеше и гледаше като теле в космически кораб. Пълен неграмотник в тези тематики! Пълна излагация! Вместо да го коригира за фактологията!

6) Ще свърши работа за избирателите на тръмп.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика