'Ще се лее кръв' по TV1000 през януари

OFFNews 02 януари 2022 в 00:02 7204 0

Снимка Paramount/TV1000

Буквално. Номинираният за 8 награди „Оскар“ и отличен с две, включително за изпълнението на култовия Даниел Дей-Луис, „Ще се лее кръв“ на Пол Томас Андерсън дебютира по филмотечния TV1000 на 13 януари, четвъртък, от 22:00 часа. Това затваря мини-панорамата на режисьора, започнала с „Магнолия“ с Том Круз, който отново е в ефир на 11 януари от 22:10 часа.

Същевременно „Ще се лее кръв“ поставя началото на сезона на „коравите типове“, в рамките на който могат да се видят евъргрийн заглавия като „Копланд“ със Силвестър Сталоун и Робърт Де Ниро, „Поверително от Ел Ей“ с Гай Пиърс и Кевин Спейси, „Боен клуб“ с Брад Пит и Едуард Нортън.. И още…

Снимки: TV1000, Paramount

В края на месеца TV1000 излиза от руслото на екшън-драма жанра и ще изненадаме с премиерата на сатирично-комедийната класика „Диктаторът“ със Саша Барън Коен.

Ще се лее кръв

Четвъртък 13 януари в 22:00 ч.

Режисьор: Пол Томас Андерсън
В ролите: Даниъл Дей-Люис, Дилън Фрейзър, Пол Дано, Киърън Хайндс, Кевин Дж. О'Конър

След като един непознат го осведомява за богата на нефт общност, суровият нефтотърсач Даниел Плейнвю се отправя на експедиция за „лов на пъдпъдъци" заедно с осиновения си син Х.У., за да разгледа градчето, наречено „Малкият Бостън", и да се убеди сам. Когато мълвата се оказва истина, той се установява в малкия град, купувайки ранчото „Съндей" за своя основна база, и започва сондажите за нефт. Бизнесът на Даниел расте, но същевременно растат и личните му проблеми...

Магнолия

Вторник, 11 януари, 22:10 ч.

Режисьор: Пол Томас Андерсън
В ролите: Том Круз, Филип Сиймур Хофман, Томас Джейн, Джон Райли, Джулиан Мур

Епична мозайка от взаимосвързани герои в търсене на любов, прошка и смисъл в долината Сан Фернандо.

Рубрика: Корави типове

Всеки петък и събота в 22:00 ч. от петък 14 януари

Вървим редом с най-коравите типове, показвани някога във филм, независимо дали това е Клинт с неговото обветрено и грубо лице, Самюъл Л. Джаксън, убиващ „Змии в самолета", или Арнолд, унищожаващ хората в ролята си на Терминатор... Този януари е изпълнен с екшън и нашите корави типове сплашват и причиняват вреди на всеки, който наруши закона или се осмели да им попречи.

Диктаторът

Четвъртък 27 януари в 22:00 ч.

Режисьор: Лари Чарлз
В ролите: Саша Барън Коен, Ана Фарис, Бен Кингсли

Генерал Аладийн е богатият, жесток и безмилостен диктатор на Уадия. Той пътува за САЩ за една среща в ООН, но след като е отвлечен и лишен от характерната си брада, диктаторът се скита из града и среща Зои, красива и великодушна собственичка на магазин за органични храни. С помощта на Зои нашият герой се бори да се върне на трона на Уадия и да се погрижи демокрацията никога да не дойде в държавата, която той с толкова любов е потискал.

Рубрика: Звездите на TV1000

Всяка вечер след 21:00 ч., до 9 януари 2022 г.

Този празничен сезон ЗВЕЗДИТЕ ще блестят по-ярко!
Всяка вечер след 21:00 часа по #TV1000: "Филаделфия" на 2 януари., "Пътят на промените" на 3 януари "Завръщането" на 4 януари, "Бърдмен" на 5 януари, „Имало едно време в Америка“ на 7 януари, „Жега“ на 8 януари... И още!

ЗВЕЗДИТЕ на TV1000 - всяка вечер до 9 януари 2022!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови