Риалитито на Channel 4 за Слънчев бряг било нагласено

OFFNews 13 януари 2014 в 13:03 7974 4

Риалити шоуто на британския тв канал Chanel 4 за Слънчев бряг се оказа, че  изобщо не е риалити предаване, а голяма част от кадрите в него са нарочно предизвикани и инсценирани.

Това става ясно от коментари в известния туристически онлайн съветник Tripadvisor.

В раздела за България и курорта Слънчев бряг, потребители се възмущават от лъжите, които британският канал показва по адрес на морския град.

"Не оставяйте шоуто да ви подлъже. Имам апартамент на 600 метра от мястото, където е снимано всичко и за 15 години не съм виждал никъде подобно държание, каквото е заснето", успокоява шокираните от кадрите зрители.

Много от потребители споделят, че през това лято в Слънчев бряг са били свидетели как екипът на Channel 4 превръщал в снимачна площадка заведения и улици, като най-често целият разврат и порнография в предаването са инсценирани.

"Засрамете се, Channel 4!", призовават разгневените потребители в Tripadvisor.

Предаването "Каквото става в Слънчев бряг?" вече има 10 епизода, посветени на пиянството и разврата, на които се отдават британците в българския курорт.

Вероятно филмът е заснет през изминалото лято, което освен с пиянството на британците беше маркирано и с тяхната самоубийствена мода да скачат от балконите на хотелите - "балконинг".

 

 

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews