Орлин Павлов е новият водещ на ''Събота вечер с БНТ''

Популярният певец и актьор завладява най-голямото студио на Българската национална телевизия всяка събота от 4 февруари

OFFNews 30 януари 2023 в 11:32 3049 0

Орлин Павлов ще е новият водещ на

Снимка БНТ

Орлин Павлов ще е новият водещ на "Събота вечер с БНТ"

От 4 февруари, събота, вечерното шоу на Българската национална телевизия "Събота вечер с БНТ" ще бъде с нов водещ – харизматичният и лъчезарен Орлин Павлов. Предаването ще бъде още по-наситено с ударни дози хумор и забавления, както и с вълнуващи интервюта със звездни гости.

"За мен е голяма чест и удоволствие да бъда част от екипа на Българската национална телевизия. С ентусиазъм приемам новата "песен" от своя живот като водещ на късното вечерно шоу "Събота вечер с БНТ". Надявам се със зрителите заедно да преживеем искрените и увлекателни истории на звездните гости в предаването и да се насладим на забавление и много смях. И не на последно място – искам да благодаря за възможността, както и за топлото посрещане и доброто отношение на целия екип!", споделя Орлин Павлов.

Първият звезден гост на Орлин Павлов в "Събота вечер с БНТ" ще бъде обичаният от поколения българи певец и водещ на любимото куиз шоу "Последният печели" - Орлин Горанов. Двамата колеги и приятели заедно ще дадат впечатляващ рестарт на шоуто.

Популярният продуцент и водещ Андрей Арнаудов също ще стане част от премиерния епизод на "Събота вечер с БНТ" с Орлин Павлов. В емоционален разговор Андрей ще се върне към началото на телевизионната си кариера в "Час по всичко" и ще разкаже за това как ще почете годишнината от рождението на баща си – големия български диригент Васил Арнаудов. Зрителите на вечерното шоу на обществената телевизия ще научат и какво работи Андрей Арнаудов според собствения му син.

По традиция в "Събота вечер с БНТ" астро-лошата Яна ще се опита да уплаши всички зодии със своята прогноза, а музикалният десерт е за новите регетон любимци Торино и Пашата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови