Ново предаване съветва зрителите за здравето, парите и правата им

ОFFNews 19 септември 2014 в 11:19 8846 0

Елена Пенчукова

Снимка Личен архив

Елена Пенчукова

Ново токшоу стартира в ефира утре, 20 септември. То се казва „Срещи в огледалото” и ще се излъчва по TV+ всяка събота и неделя, с начален час 14:00.
Водещата и автор на предаването Елена Пенчукова е заложила на няколко тематични рубрики, в които ще консултира зрителите с помощта на своите гости специалисти. Рубриката „Моята терапия” например ще е посветена на актуални методи за лечение на психически проблеми, постигане на самопознание и дискусии за човешките взаимоотношения.
„Моите права” ще предлага консултации по актуални правни въпроси. Сред останалите рубрики са „Моето здраве” и „Моето дете”. В „Моите пари” авторката ще се опита да предложи съвети за планиране и управление на семейния бюджет, а „Моят поглед към политиката” ще гостуват хора с интерес и нетрадиционно отношение към събитията в политическия живот.
Водещата Елена е позната от малкия екран и като автор на предаването „Откровено с Ели” по ББТ.
"Срещи в огледалото" ще завършва със 7-минутен хумористичен блок на комика Николай Кипчев.
Сред темите в първите две предавания са стремежът към значимото от гледна точка на психологията, правата ни като избиратели и смисълът от изборите, проблемът с КТБ, ресурсното обучение в училищата и др.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови