Най-големият рекламен фестивал в България – ФАРА, се завръща през септември

FARA UNUSUAL 2021 ще се проведе в София с двугодишен период на участие

OFFNews 23 юни 2021 в 15:47 967 0

Двадесетото издание на Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции - ФАРА 2021, ще се проведе от 8 до 11 септември в град София.

FARA UNUSUAL 2021 се организира за пръв път в столицата, като събитието ще премине под мотото “Unexpect the expected”.

Също така, за първа година, в рамките му се въвежда и Медиен фестивал. Целта му е да награди работата, открояваща се чрез стратегия в използването на медийните канали, която променя пазара и води до измерими резултати.

Новости има и в Творческия фестивал. От тази година се въвежда една изцяло нова категория - Бранд адаптивност, в която ще се състезават рекламни форми, които променят образа, дейността или продукт на бранда в отговор на непредвидена социална или пазарна ситуация. В категорията ще се допускат и рекламни форми, които са реакция в реално време на специфична тема или значимо за обществото събитие (topical & real time advertising).

Обновена и разширена е и подкатегория "Социални медии и инфлуенсър маркетинг" - в категория Digital. Тя е отворена за всички дигитални форми и формати, използващи социалните мрежи, както и рекламни форми, които разчитат изключително или основно на influencer marketing.

Заявки за участие в конкурсната програма на ФАРА 2021 ще се приемат до 5 юли. БАКА удължи срока с още 10 дни, за да предостави на комуникационните агенции повече възможности да подготвят своите кандидатури.

Агенциите, които подадат своите заявки до 25 юни включително, ще могат да се възползват от таксите за участие, публикувани на fara.bg.

В периода 26 юни - 5 юли, таксите ще бъдат увеличени с 10%.

Заявките ще се приемат чрез онлайн система, достъпна през меню „ПОДАЙ ЗАЯВКА“, на уебсайта на Фестивала -  www.fara.bg

Във ФАРА 2021 могат да участват рекламни форми и комуникационни кампании, които са създадени в България и са публикувани/излъчени/организирани в страната или чужбина между 01.01.2019 и 30.04.2021 г.

Подробни насоки за участие в Медийния фестивал - регламент, категории, такси, можете да видите тук.

Регламент за участие, категории, такси и допълнителна информация за Творческия фестивал можете да прочетете тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл