Лора Крумова и Галя Щърбева с общо предаване по Нова тв

OFFNews Последна промяна на 11 януари 2015 в 14:58 11959 2

Лора Крумова и Галя Шърбева

Лора Крумова и Галя Щърбева ще бъдат автори и водещи на ново публицистично предаване по Нова тв, озаглавено „На 6-тия ден".

То ще стартира скоро, а зрителите сами ще могат да участват в създаването на някои от рубриките му.

Мотото на предаването ще е „Близо до хората". То ще е вътрешна продукция на Нова, под шапката на Новините и ще се излъчва всяка събота в рамките на 3 часа.

Лора Крумова и Галя Щърбева се завръщат в ефир след отпуск по майчинство.

„Двете с Галя работим по съвместни проекти от дълго време, но за първи път ще бъдем заедно в ефир. Избрахме Нова телевизия, защото вярваме, че това е точният партньор. Имахме разговори с различни медии, но се убедихме, че нашето място е тук, в ефира на Нова", каза Лора Крумова относно завръщането си в телевизията.

„Смятам, че Нова телевизия се развива много добре през последните 2 години и заслужено в момента е лидер на медийния пазар. За всички тези години се убедих, че Нова е медията, която с готовност подкрепя новите, различните проекти и не се страхува да експериментира. Радвам се, че се връщам и отново ще работя с един силен и доказан екип", каза Галя Щърбева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.01 2015 в 17:06

Радио 'Пловдив'от години има предаване озаглавено по този начин.
Започвате с плагиатство.

11.01 2015 в 16:54

туй, к'во ше да е нещо като беге мама точка ком ли? имаше"чай" с драго Халката, има "на кафе" с изкуфялата Гала...и сега, какво, туй с двете мамчета ..."на кърма" или "на мляко" ли или "бе-ге цица". И двете са възтъпички, особено русичката трътла с топчестия нос и късата шия. Тя мисли бавничко, приказва многичко и е злобничка. Уж младичка а пък завистливичка и злобничка и клюкарkичка. Другата пък, Хърба Щърбева, говорителка, семпла, приятна, спретната, леко безлична, идеална да чете "Нивото на река Дунав" по радиото - и тя, о суета на суетите, телевизионерка, "проекти"...Пак се сещам стария виц, който навремето разказах, и Д'митрий Митомана май се обиди...айде, следващия коментар - вица.

И - помнете не само французите, но и избитите хиляди Нигерийци - християни, анимисти, атеисти от ислямските човекоядци!. Те също заслужават съчувствие, жал и сппомен. Вчера и днес Аз съм Биафра!!