Изземването на вещи от ТВ7 е по молба на синдиците на КТБ

OFFNews Последна промяна на 29 април 2015 в 15:03 5451 1

1/1
Изземването на вещи от ТВ7 е по молба на синдиците на КТБ

Изземването на вещи от ТВ7 е по молба на синдиците на КТБ. Това става ясно от съобщение на Камарата на частните съдебни изпълнители по повод влизането на съдия-изпълнител в телевизията. От съобщението става ясно, че длъжникът е трябвало да предаде заложенивещи на ЧСИ Неделчо Митев.

В него се казва:

По повод процедура по предаване на заложени вещи в офис - сграда на TV7, Камарата на частните съдебни изпълнители информира, че производството е по молба на синдиците на Корпоративна търговска банка, съгласно чл. 35 от Закона за особените залози. Длъжникът е поканен от частния съдебен изпълнител Неделчо Митев, съгласно закона, да предаде заложените вещи. След изтичане на 14-дневния срок за доброволно изпълнение, е задействана следващата законова процедура за принудително предаване на заложените вещи.

Междувременно пред сградата на телевизията се събраха нейни служители и граждани, които блокираха изнасянето на вещите, за които по-рано през деня беше предоставен списък. Според него първо трябва да бъдат изнесени камери, но според служителите в телевизията се цели спиране на изллъчванията на медията. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.04 2015 в 17:23

Не знам чия собственост (на Цветан Василев, Деян Пеевски или на друг играч на задкулисието) е понастоящем ТВ7, но със сигурност може да се каже, че през последните години не е имало у нас ТВ канал с по-манипулативни новини ! А къде беше СБЖ и СЕМ при Костинбродската постановка на ТВ 7, довела до погазване на изборния кодекс и до манипулиране на избирателите ? А в случая, доколкото разбираме, става дума за запор над имущество на пирамидата КТБ !!!