Httpool е LinkedIn Partner Champion за 2021 година

OFFNews 23 април 2021 в 13:33 1318 0

Httpool, основен партньор на LinkedIn по продажбите на реклама на повече от 18 пазара, в това число България и страни от Централна и Източна Европа, Австрия и Швейцария, спечели отличието Partner Champion за 2021 г. на тазгодишната церемония Partner Connect, организирана от LinkedIn.

Наградата Partner Champion се присъжда от LinkedIn на този партньор, който е преминал отвъд стандартните отношения и помощ към клиентите си, и е създал бизнес модел, достоен за подражание.

“През изминалата година показахме, че желанието, всеотдайността и предприемаческият подход са ключови за успеха. Като организация ние преминахме през съществени бизнес промени, като се фокусирахме върху стойностна подкрепа на нашите клиенти в променливата и несигурна 2020 година. За нас е огромна чест, че бяхме отличени като Partner Champion от Linkedin”, сподели Владислав Настев, директор за LinkedIn в българския офис на Httpool. - Гордеем се, че много агенции и компании от различни браншове ни се довериха и успяхме да допринесем за успешните им резултати в LinkedIn. Това ни стимулира да продължим да ги подкрепяме в техния растеж по възможно най-добър начин.”

Наградите LinkedIn Marketing Partner за EMEA & LATAM събират на едно място партньори по продажби, технологии и съдържание, за да могат да отбележат постиженията си през изминалата година.

Httpool е компания - част от Aleph Holding, представител на водещи дигитални медийни платформи в Европа и Азия. Httpool допринася за техния растеж както и за реални бизнес резултати на традиционни и местни рекламодатели в над 30 пазара. Благодарение на техните иновативни технологични и пърформанс решения, опитните продуктови екипи и задълбочения познания за местните и глобални пазари, Httpool дава възможност на рекламодателите да достигнат до техните целеви аудитории по най-ефективен начин, което води до постоянно увеличаваща се възвращаемост на инвестициите. Водещи медийни платформи като LinkedIn, Twitter, Facebook, Spotify, Snapchat, Warner Music, Outbrain and Brainly са представлявани ексклузивно от Httpool като техен партньор по продажбата на реклама на множество европейски и азиатски пазари. Httpool е със седалище във Великобритания и има офиси в Централна Европа, Скандинавските и Балтийските страни, Балканите, Русия, ОНД, както и в страни в азиатско - тихоокеанския регион. Компаниите собственост на Aleph Holding са основни представители на над 20 световно известни платформи в повече от 50 страни в света.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови