Диляна Попова ще води с Александър Сано ''Островът на 100-те гривни''

OFFNews 28 май 2024 в 11:03 6086 0

Александър Сано и Диляна Попова

Снимка bTV

Александър Сано и Диляна Попова

Моделът Диляна Попова и актьорът Александър Сано са водещите на първия сезон на „Островът на 100-те гривни“ в България, съобщи bTV.

Първото издание на световния приключенски формат ще бъде излъчено през септември. 

Попова и Сано ще се впуснат в най-новото вълнуващо риалити заедно с 30 участници и ще бъдат до тях през цялото време, за да покажат най-интересните моменти по пътя им към голямата награда от 300 000 лева. На финала трима от тях ще се борят за своя дял от най-големия награден фонд, даван до този момент в риалити формат. Двамата водещи имат за задача да коментират всички битки и събития в риалитито и да въведат зрителите в сложните стратегии и взаимоотношения между участниците.

„Да бъда водеща и то на такъв формат е изключително предизвикателство. Обичам приключенията, обичам адреналина, а в това риалити има 30 невероятни мъже и жени, с които да ги споделя под една или друга форма. Най-интересна за мен ще бъде социалната им игра, стратегиите, приятелствата им, които ще ги водят напред. А фактът, че ще бъда в ролята на водещ заедно със Сано ми дава увереност, че не само ще успеем да предадем на зрителите емоциите и най-интригуващите моменти в риалитито, но и ще се забавляваме“, казва Диляна Попова.

„Със сигурност е много хубаво да имаш до себе си партньор, с когото да се подкрепяте в едно подобно преживяване. В оригинала на формата водещият е един. Затова се радвам, че ние ще разчупим правилата, а най-хубавото е, че ще го направим с Диляна“, допълва водещият Александър Сано.

Снимките на първия сезон на "Островът на 100-те гривни" ще бъдат през лятото на една от най-екзотичните дестинации в света, съобщава bTV.

Форматът е собственост на Talpa Studios и Monday Media ©, а оригиналният формат - на Джон де Мол, Вим ван Дам и Юрик Вандерворст.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови