bTV с нови лица в сутрешния блок от 30 март

Offnews 27 март 2015 в 10:47 6257 5

Мария Цънцарова и Стоян Георгиев

Репортерите на bTV Мария Цънцарова и Стоян Георгиев стават част от сутрешния блок на телевизията от 30 март. Те ще се включат с по-активно репортерско присъствие редом до титулярния водещ Антон Хекимян. Настоящата му екранна половинка Биляна Гавазова излиза в отпуск по майчинство.

Хекимян ще остане на стола на водещия, докато Цънцарова и Георгиев ще разработват свои теми и ще сядат до него да задават въпроси на своите събеседници на ротационен принцип.

Мария Цънцарова е в ефира на bTV от 2013 г. Преди това тя беше репортер в Нова телевизия. През 2014 г. Цънцарова спечели наградата „Валя Крушкина – журналистика за хората“ в категорията „Електронни медии” за репортаж за Делян Пеевски.

Стоян Георгиев е част от екипа на bTV от 2007 г. и е едно от лицата на сутрешния блок и медията. Правил е разследвания, посветени на на офшорките на британските острови и подставените лица, представени за инвеститори в застрояването на Карадере; „гнилите ябълки” в съдебната система, които узаконяват краденето на чужди компании у нас и др. За темата си с офшорките Стоян печели наградата за разследваща журналистика на фондация "Радостина Константинова" през 2014 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови