Защо Кралят на нощта от Игра на тронове никога не говори

ОFFNews 29 август 2017 в 17:49 21422 0

Снимка Helen Sloan/HBO

Внимание! Ако не сте гледали финала на сезон седем на "Игра на тронове", помислете преди да прочете текста по-долу. Той съдържа информация за последния епизод.

Седми сезон на "Игра на тронове" приключи, а в последния му епизод видяхме как Кралят на нощта и лидер на белите бродници яхва призования мъртъв дракон на Денерис Таргариен и се отправя към Вестерос. 

Нощният крал е могъщият лидер на древните хуманоиди, създадени преди хиляди години от Децата на гората.

Въпреки значителната си роля в сериала, кралят отвъд Вала никога не издава звук на екрана. И според създателите на "Игра на тронове" Дейвид Бениоф и Ди Би Уайз никога няма да го направи.

Преди време те разказват в интервю повече за мистичния герой. 

"Ние не виждаме Краля на нощта като злодей, а по-скоро като мъртвец. В някои отношения е подходящо той да не говори", казаха Бениоф и Уайз, цитирани от "Insider".

"Какво може да каже смъртта? Той е просто сила на унищожение. Не мисля, че някога сме били изкушавани да пишем диалог за Нощния крал. Всичко, което той каже, ще бъде неестествено", допълват те.

Така вече изказването на Джон Сноу за ледения крал - "генерал, с който не можеш да преговаряш" може да се приеме и буквално.

Какво ще се случи в осми сезон и дали Кралят на нощта ще падне, ще разберем най-вероятно чак през 2019 г. Тогава ще бъдат пуснати последните шест епизода от филмовата сага.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови