Ексклузивно България призна краткото име Северна Македония, Скопие се отказа от териториални претенции

Вижте кой печели в играта на ОFFNews за 3 билета за Аniventure Comic Con

ОFFNews Последна промяна на 07 септември 2017 в 15:23 2861 0

Печелившите в играта на ОFFNews за 3 билета за Аniventure Comic Con, който ще се състои на 9 и 10 септември са:

Потребител Маxim Zhelyazkov, който печели първа награда - 2 билета, и потребител Вероника Куртова, която печели 1 билет за фестивала. Билетите важат за двата фестивални дни. 

За да спечелят, участниците трябваше да отговорят правилно на въпроса:

Актьори от кой хитов сериал ще дойдат в България, за да се срещнат с феновете си на Aniventure Comic Con?

Правилният отговор бе "Игра на тронове". 

Молим печелившите да проверят електронната поща на имейла, с който са се регистрирали на сайта ни. Изпратена е информация за това как могат да получат наградата си.

Фестивалът Aniventure Comic Con ще се състои между 9 и 10 септември в Интер Експо Център, а през двата дни ще видим най-известните Cosplay гости в историята на Aniventure, световноизвестни комикс звезди и актьори от най-големите филмови хитове.

Цели 2500 квадратни метра ще бъдат отделени за най-голямата гейминг зона, правена у нас. Тя ще приеме едни от най-добрите геймъри от Източна Европа на голямата си сцена, а допълнителни турнири с големи награди ще бъдат организирани и за всички желаещи да премерят сили в турнири по игри като CS:GO, League of Legends, FIFA и много други.

По традиция ще видим и едни от най-добрите графити артисти от цял свят с много мастъркласове и workshop зони за по-малките.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови