VIVACOM дава ARENA на българското късометражно кино

Последна промяна на 10 май 2019 в 11:19 1264 0

VIVACOM Arena застава зад новото българско късометражно кино. Собственият 24-часов филмов канал на VIVACOM ще зарадва своите зрители със селекция от български филми. 

Кампанията стартира на 05.05.2019г. и всяка неделя от 22 часа зрителите могат да се насладят на изцяло български слот. Освен с актуалните пълнометражни ленти, киноманите ще бъдат зарадвани и с качествено късометражно кино. VIVACOM дава арена за изява на млади и талантливи български творци от NO BLINK Studio.

Платформата, създадена преди четири години, продуцира и подпомага млади български актьори, режисьори, сценаристи, оператори, продуценти и създатели на къси филми. Сега със съдействието на VIVACOM продукциите на съвременните български творци ще достигнат до аудиторията на VIVACOM Arena.

В програмата се открояват заглавията „Солено и сладко“ на Поли Генчева, „За какво служи хлябът“ на Ники Стоичков и „Солвейг“ на Яна Титова и се срещат както изгряващи звезди на българското кино, така и утвърдени имена като Марта Вачкова, Койна Русева, Милица Гладнишка, Асен Блатечки и много други.

Със специалната селекция от български филми, VIVACOM Arena се стреми да бъде един от предпочитаните филмови канали. Каналът излъчва своята програма в HD качество за всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия TV GO. Повече информация е налична на www.vivacom.bg.