Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

"Теория за големия взрив" ще има, актьорите искат $1 млн. на епизод

OFFNews 05 август 2014 в 13:26 7330 0

Трите големи звезди от хитовия сериал „Теория за големия взрив“ се разбраха с шефовете на продукцията и подписаха нови договори, като така снимките ще стартират в най-близко бъдеще, съобщава Би Би Си.

Джим Парсънс (Шелдън), Джони Галеки (Ленърд) и Кейли Куоко (Пени) са подписали нов 3-годишен договор с "Уорнър".

Останалите двама главни актьори Саймън Хелбърг (Хауърд) и Кунал Наяр (Раж) са още в ход на преговори, но се очаква актьорите скоро да подпишат новите си договори.

Всеки от петимата претендираше за хонорар от 1 млн. долара на епизод, който би ги направил най-скъпоплатените актьори в американската телевизия към момента. До момента продуцентите не са коментирали параметрите на новите договори.

Въпреки космическата сума, която ще взимат за 20-минутния епизод, актьорите от „Теория за големия взрив“ имат още какво да учат от "чичо Чарли".

В класацията за най-скъпо платени актьори в американската телевизия за всички времена начело стои Чарли Шийн, който е прибирал по 1,8 млн. долара на епизод в "Двама мъже и половина" през 2010 година.

На второ място е Рей Романо и собственият му сериал "Всички обичат Реймънд". Там актьорът е прибирал по 1,7 млн долара на епизод през 2003-а.

На трето място е Келси Грамър в ролята на Фрейзър от едноименния сериал. Грамър е взимал по 1,6 млн долара на епизод в пика на сериала.

Тим Алън застава на четвърта позиция с 1,25 млн долара на епизод от сериала "Home Improvement".

На пето място застават шестте звезди от сериала "Приятели", които във финалния 10-ти сезон на поредицата прибираха по 1 млн. долара на епизод.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!