Столичният бар RockIt среща феновете със звездите от Metal All Stars

OFFNews 24 февруари 2014 в 12:31 2383 0

Организаторите на метъл нашествието Metal All Stars - Loud Concerts ще дадат на феновете уникалната възможност да се срещнат със своите любимци в столичния бар Rock It. 

Съвсем скоро в OFFNews ще запоне игра, чийто победител ще може да вземе автограф и снимка от Зак Уайлд, Фил Анселмо, Ник Менца или друг свой любим метъл изпълнител. 

Междувременно, Loud Concerts съвместно с RockIt организират подгряващо Metal All Stars парти на 6 март, четвъртък. Присъстващите ще се насладят на много музика с марката на метъл звездите, които ще ни връхлетят на 23 март. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижи Краси Москов (Z-Rock), DJ Tony (RockAtive, Sugar DJs) и атрактивната хореография на Sonya Pole Studio, а организаторите обещават ред изненади и разбира се - награди. От утре стартира играта във facebook страницата на бар RockIt, където ще научите повече подробности за наградите и как точно можете да спечелите някоя от тях.

Концертът на 23 март в зала “Арена Армеец”, на който ще забият най-големите хитове на бандите си Фил Анселмо – Pantera & Down, Джоуи Беладона – Anthrax, Зак Уайлд – китарист на Ozzy Osbourne и основател на Black Label Society, Роб “Бласко” Никълсън – Ozzy Osbourne, Макс Кавалера - Sepultra & Soulfly, Рос Фридман (Ross The Boss) - Manowar и мн.др., със сигурност ще бъде шумно и брутално, но VIP Party-то ще остави неизлечими следи в съзнанието на всеки метъл фен.

Билети за METAL ALL STARS на 23-ти март 2014 г. в София можете да си закупите от www.eventim.bg и www.ticketstream.bg и техните партньори в цялата страна, а цените за безценните пропуски варират от 45 лв до 70 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!