Съседките ни се пукат от завист за рекламата с Бандерас и Сталоун

OFFNews 19 ноември 2015 в 17:00 6676 2

Съседните на България страни ни завиждат за рекламния клип със световни актьори, които хвалят страната ни, съобщи "Фокус", като се позова на редица съседски медии.

Клипът е събра над 2,5 милиона гледания в интернет за броени дни, като той е направен безплатно от студиото "Ню Бояна", където снимат холивудските звезди, и е дарен на министерството на туризма за безплатно ползване и показване на официални срещи и форуми. В него Силвестър Сталоун, Ейдриън Броуди, Салма Хайек, Антонио Бандерас и Джейсън Стейтъм разказват за чудесните си моменти в страната ни.

Така в румънските медии се появиха заглавия като "България отново пред Румъния. Как големи световни актьори хвалят страната" и „Силвестър Сталоун, Антонио Бандерас и Джейсън Стейтъм се срещнаха в България.“ 

„Сталоне, Бандерас, Броди и Хаек во спот за Бугарија како светска туристичка дестинација“, пък пише македонският Time.mk.

Руските и гръцките медии също отразиха успеха на рекламния клип за България с холивудско участие, а звездата на CNN, водещият на Quest Means Business, Ричард Куест, представи промоционалния спот по време на министерската среща на най-важното световно изложение за туристическия сектор WTM – Лондон.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!