PYOGENESIS и GWENDYDD ще бъдат част от програмата на SOFIA METAL FEST

OFFNews 21 декември 2021 в 10:07 2649 0

PYOGENESIS и GWENDYDD стават част от програмата на SOFIA METAL FEST, който ще се състои от 17.00 часа на 14 май 2022 година в столичния клуб Joy Station!

С история от 1991 година, PYOGENESIS са сред най-дълго чаканите банди за клубната сцена у нас. С творчество в стил готик или дет метъл, поп пънк, ню метъл или алтернативен рок, бандата е сред най-интересните експериментатори от авангардната метъл сцена.

PYOGENESIS ще представи най-доброто от своята дискография, в това число и композиции от последния си и най-високо оценен от европейските чартове албум „A Silent Soul Screams Loud“, издаден през 2020 година.

Петата и откриваща фестивала банда са родните GWENDYDD!

На това издание на SOFIA METAL FEST ще видим още MOONSPELL, DARK TRANQUILLITY и ENSIFERUM. И трите банди ще се представят като хедлайнери с пълни концертни сетове, традиция запазена от предното издание.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, Usit Colours, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay) и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Организатор на събитието е BGTSC. То ще се проведе съгласно изискванията на Министерство на здравеопазването към дата 14 май 2022 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови