Принц Хари разказва как взел халюциногенни гъби на парти у Кортни Кокс

OFFNews 06 януари 2023 в 16:10 2637 1

Prince Harry

Снимка Facebook

Prince Harry

В мемоарите си принц Хари разкрива, че веднъж е взел халюциногенни гъби по време на парти в дома на Кортни Кокс.

Мемоарите на херцога на Съсекс "Spare" трябва да бъдат пуснати в продажба следващата седмица, но случайно излязоха по-рано в Испания, като преди време няколко международни журналисти вече бяха прочели испанската версия на книгата.

В четвъртък Us Weekly публикува откъс, в който Хари разказва, че през януари 2016 г. е присъствал на парти в дома на приятел, което след това се е преместило в дома на Кортни.

Хари останал с впечатлението, че актьорът е извън града поради работа, но "няма нищо против да преспим при нея" - и като очевиден "фанатик" на "Приятели", той намира "идеята да преспим при Моника" едновременно за "изключително привлекателна" и "забавна".

Кортни, в която Хари признава, че е малко влюбен, явно се прибира вкъщи по време на празненството, вижда, че къщата ѝ е пълна с хора, но настоява, че е има "достатъчно място", за да останат всички.

"Все още бях объркан, защото... тя беше Моника. А аз бях Чандлър", съобщава Хари.

"Чудех се дали някога ще събера смелост да ѝ кажа [за влюбването]. Имаше ли достатъчно текила в Калифорния, за да ме накара да бъда толкова смел?"

Хари продължава да разказва, че е дебнел "огромната кутия шоколадови бонбони с черни диамантени гъби" в хладилника, които очевидно са били "за всички" на партито.

"С приятеля ми взехме няколко, погълнахме ги и ги заляхме с текила", споделя той.

Хари си спомня, че по време на самия "trip" си е мислел, че кошчето за боклук в банята е нечия глава, и разкрива: "Стъпих на педала и главата отвори устата си. Огромна отворена усмивка. Засмях се."

Изглежда обаче приятелят му не е бил толкова очарован от преживяването.

"Моето възхитително пътуване беше неговият ад", заключава Хари. "Колко жалко. Колко интересно."

Магическите гъби са незаконни в Обединеното кралство от 2005 г. насам и са категоризирани като наркотик от клас А. Те са незаконни и в повечето щати в САЩ.

Това обаче не е единственото разкритие за употребата на наркотици в книгата, като Хари очевидно откровено пише и за това, че е взел кокаин по време на един уикенд, когато е бил на 17 години.

Изглежда обаче, че това не е било толкова приятно преживяване.

Хари пише, че това не е било "забавно и не ме накара да се чувствам толкова щастлив, колкото изглежда, че е накарало другите, но ме накара да се чувствам различен и това беше основната ми цел. Да се почувствам. Да бъда различен".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови