Последни новини за концерта на Enter Shikari

OFFNews 03 октомври 2015 в 12:37 1797 0

Във вторник, 06 октомври, клуб Mixtape 5 ще бъде „взривен” от британската сензация Enter Shikari с концерт, част от турнето по представянето на последната творба на щураците “The Mindsweep”, а специални гости ще са сънародниците им от Hacktivist.

Ако Enter Shikari трябва да бъдат охарактеризирани, определени стилово или жанрово с една дума, то тя е уникални. Взривоопасната смес от метъл, хардкор, пънк и брейкбийт-техно е запазената им марка, а живите им участия с цялата енергия и нестандартни прийоми, с които постоянно изненадват своите фенове, бързо ги изстрелва на челните места в редица класации.

Групата е известна и с това, че умее да използва всяка възможна опорна точка, до която успее да се домогне за сцена. А всичко, което попада в категорията "щуро и диво", намира място в действията на-, пред-, до- и над сцената.

Ето и програмата за вечерта по часове:

- 19:00 отварят вратите на клуба;
- 19:50 - Hacktivist;
- 21:00 – Enter Shikari.

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява, напомнят организаторите.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.
Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване.

Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

Пушенето в клуба е абсолютно забранено, това може да става извън него. Лицата нарушители, ще бъдат извеждани без възстановяване на парите за билета.

Практически билети могат да бъдат закупени от всякъде след като отдавна се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM, Ticket Pro и TicketLogic в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей) билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети за всички наши събития в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

Все още има билети, които са на цена от 30 лева. Ако останат и има налични в деня на събитието и на място в клуба, те ще са на цена от 45 лева.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Какво пречи на българското кино? С директора на Национален филмов център Петър Тодоров разговаря Искра Ангелова (подкаст)