Майкъл Флетли пристига за пръв път у нас с Lord of the Dance (видео)

OFFNews 01 октомври 2015 в 14:22 6092 0

Снимка от представлението.

Година след премиерата си, новото творение на талантливия Майкъл Флетли - Lord of the Dance: Dangerous Games ще посети България с две дати – в София на 3 октомври и Русе, зала "Булстрад Арена", на 4 октомври.

Спектаклите са част от 111-те шоута по целия свят, но са премиерни за балканския регион. Въпреки че трупата му гостува за пореден път в България, самият Майкъл Флетли ще пристигне за пръв път у нас тази събота, за да наблюдава представлението в София, с което стартира европейската обиколка.

Все още има останали малък брой билети за спектакъла, които могат да бъдат закупени от Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.

Танцьорите вече пристигнаха у нас и се впуснаха в сериозни финални репетиции преди дебютното съботно представление в Зала 1 на НДК. Началото на спектакъла е 20:00 часа.

Преди броени дни стана ясно, че 57-годишният Флетли ще дебютира на Бродуей с Lord of the Dance: Dangerous Games, след което ще си почин. Той ще участва в края на всеки един от спектаклите, които ще се играят в периода 7 ноември – 3 януари.

По-рано през годината Флетли сподели пред британските медии за сериозните травми по време на неговата бляскава кариера и колко зле те са се отразили на здравето му. Дори и така да е, танците са му осигурили състояние от 299 млн. долара, твърди списание "Forbes".

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !