Последна информация за концерта на Горан Брегович този петък

ОFFNews 18 декември 2014 в 12:41 3076 0

До концерта на Горан Брегович и неговия „Оркестър за Сватби и Погребения“ в зала “Арена Армеец” в София остава само един ден.

Началото на събитието е от 20:00 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 19:00 часа.

Билети за събитието все още можете да си закупите в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly, а ценовите категории са 30, 35, 40, 45, 55 лева, в зависимост от местоположението в залата. Касата на зала “Арена Армеец” ще бъде отворена до началото на концерта без промяна в цените на билетите.

Балканската звезда ще се погрижи за предколедното настроение на българската аудитория с най-известните си хитове от албумите и саундтраците, както и песни от последния му албум "Champagne for Gypsies".

Локацията на залата е удобна и може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. “Цариградско Шосе”, така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират отстрани на залата, на бул. “Асен Йорданов”.

В залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта, във фоайето на залата и вътре в самата зала на терен ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове напитки и храна.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От този линк може да свалите декларацията за придружител за концерта на Горан Брегович.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на Зала “Арена Армеец” преди началото на концерта.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови