Отмениха грандиозния концерт със стоте групи на националния стадион

OFFNews 19 септември 2017 в 16:44 7310 0

Мега концертът, който щеше да събере над 100 родни рок банди на националния стадион на 22 септември, е отменен, съобщиха организаторите от Rockin Bulgaria.

Обявлението си те направиха в сайта на концерта, на който вече стои единствено съобщението, което гласи:

"Скъпи приятели. За голямо съжаление сме принудени да ви съобщим , че поради технически причини и невъзможност да се справим в срок с организацията на концерта, продуцентската компания взе решение да отложи концерта за месец Май 2018 година. Всички рок фенове закупили си билети са получили е-майл, как и къде могат да върнат закупените билети! Молим да проверят пощите си / дори в папка СПАМ / за потвърдителен е-майл. До 30 Септември ще обявим новата дата за отложеният мега концерт"

Идеята на концерта бе да бъде благотворителен и да подкрепи организацията "Мами в нужда" - организация, която оказва различна от обичайните практики подкрепа на майки, изпаднали в неравностойно социално положение и затруднени да отглеждат децата си.

Билетите за концерта бяха обявени на цени от 50 до 120 лева, а на сцената трябваше да се качат банди като Д2, Стенли, група "Епизод", Силвия и Теди Кацарови, Стари Муцуни, Иван Шопов, група "Хоризонт", Светльо и "The Legeds" и други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови