Музика за нестандартни танци в НДК на 25 септември

ОFFNews 18 август 2015 в 14:45 2506 0

Най-младата формация на Brazz Association - Брас Асоциация КОМБО ще зарадва почитателите на джаза с концерта "Музика за нестандартни танци" на 25 септември от 19:30 часа в зала 3 на НДК.

Брас Асоциация КОМБО е дело на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов. През есента на миналата година творческият дует събра петима джаз музиканти, с които в продължение на осем месеца радваше публиката на клуб Studio 5.

Резултатът е ясен - прилично количество безсънни петъци, още по-голямо количество щастливи лица, немирни ръце и крака, внушително количество изсвирени ноти и все по - богат репертоар. Това може да направи само един изключително добре сработен музикален отбор, в който всяка нота е на мястото си, а професионализмът и забавлението никога не се разделят.

Билетите са вече в продажба на касите на Билетен център НДК, както и в мрежите на Ticketportal и Ticketplus на цена от 20 лв., а за най-малките почитатели на джаза до 10-годишна възраст входът е безплатен.

На концерта в НДК премиерно пред широка публика ще бъде представена и първата авторска песен на формацията “Искам да танцувам с теб” по музика на Михаил Йосифов и текст на Велислав Стоянов.

За първата си среща с публиката на голяма сцена формацията е подготвила богата програма от други авторски композиции, както и песни от различни жанрове, облечени в нестандартни брас аранжименти.

Брас Асоциация КОМБО е в състав: Михаил Йосифов (тромпет, вокал); Велислав Стоянов (тромбон, вокал); Тодор Бакърджиев (тромпет, вокал); Милен Кукошаров (пиано); Димитър Карамфилов (бас); Георги Марков (барабани) и Атанас Попов (перкусии). А специално участие в музикалното приключение ще вземат: Венелин Георгиев (саксофон); Димитър Льолев (саксофон); Георги Стойков (тромпет) и Владислав Мичев (тромбон).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !