Дейвид Гилмор: С Пинк Флойд е свършено

OFFNews 14 август 2015 в 11:38 9627 19

Дейвид Гилмор: С Пинк Флойд е свършено

Пинк Флойд (Pink Floyd) изминаха своя път и с групата отдавна е свършено. Това казва в интервю за Classic Rock magazine Дейвид Гилмор. 

Певецът и китарист на легендарната група признава, че след почти половин век заедно, нито един от членовете ѝ няма планове за повторно събиране. 

"Приключих с това. Дадох 48 години от живота си на Пинк Флойд. Тези години, които считаме за нашия разцвет, в 95% бяпа изпълнени с музика, забавление и смях. Със сигурност няма да позволя останалите 5 % да променят виждането ми за фантастично прекараното време. Ние обаче извървяхме своя път, приключихме с това и ако се върнем обратно, това би било просто една имитация. 

Гилмор продължава: "Приемам, че има хора, които искат да отидат и да видят и чуят тази легенда Pink Floyd, но се страхувам, че това не е моя отговорност. За мен, това са само две думи, които свързват работата, свършена от четирима души. Това е просто една поп група. Аз не се нуждаят от нея. Не искам да се върна там."

Гилмор смята също, че повторно събиране на групата след смъртта на кийбордиста Ричард Райт през 2008 година е още по-неуместно. 

Последното събиране на групата на концерт беше през 2005 година. 

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

   
  X

  Гюнер Тахир: В дъното на разцеплението на ДПС стоят едни 100 млн. лв., не политика