Кралят на нощта от Игра на тронове идва в София през септември

Един от най-емблематичните злодеи в света на телевизионните сериали ще кацне в София за най-голямото събитие в поп културата у нас

OFFNews Последна промяна на 07 февруари 2018 в 14:59 4712 0

Владимир Фурдик - актьорът, който влезе в кожата на Краля на нощта в световния хит "Игра на тронове", ще пристигне у нас за поредното издание на Aniventure Comic Con.

В уикенда на 15 и 16 септември в Интер Експо Център ще ни очакват световнопризнати косплейъри, актьори от любими сериали, гейминг зони и палитра от най-харесваните и популярни художници във вселената на комиксите и уебкомиксите. Изцяло нова зала ще бъде отворена за Aniventure Comic Con 2018, за да може събитието да отговори на огромния интерес - над 21 000 отчетени посещения през 2017 година.

Владимир Фурдик е един от най-търсените каскадьори в Холивуд с участия в огромни продукции, като The Huntsman: Winter's War (2016), Exodus: Gods and Kings (2014), Thor: The Dark World (2013), Skyfall (2012) и много други.

Владимир ще пристигне в София малко след края на снимките на сезон 8 на „Игра на тронове“, който ще бъде излъчен ексклузивно по HBO през 2019 година. В последния епизод от сезон 7 видяхме как лидерът на белите бродници яхва призования мъртъв дракон на Денерис Таргариен и се отправя към Вестерос. Така Кралят на нощта се превърна в един от най-епичните злодеи в историята на ТВ сериалите, а нетърпението на феновете на поредицата е в своя пик. За да направи дългото чакане малко по-поносимо, по време на Aniventure Comic Con Владимир Фурдик ще участва в специален HBO панел с други двама актьори от „Игра на тронове“, които ще бъдат обявени допълнително. Панелът ще е достъпен за всеки присъстващ на фестивала. Онези, които желаят да се снимат лично с Кралят на нощта или да получат автограф от него ще имат тази възможност и в двата дни на събитието.

Meet & Greet билетите влизат в продажба на 09.02.2018 точно в 10:30 часа, а редовните билети са вече в продажба на промоционални цени от 30 лева за целия уикенд. Деца до 7 години влизат безплатно, ако са придружени от родител.

За повече информация:

www.comiccon.bg
www.aniventure.net