Фламенко звездата Еду Вико и фадо певицата Карминьо с концерти в Пловдив

OFFNews 21 февруари 2022 в 14:17 3556 0

Вечер на автентичното фламенко очакват пловдивчани и гостите на града на 17 юни 2022 г. (петък).  Edu Vico Septet - фламенко група, предвождана от звездата на испанската китара - Еду Вико излизат пред българска публика в пловдив

Ден след него, отново в Античен театър ще слушаме най-красивия глас на фадо - магнетичната португалка Карминьо. 17 и 18 юни 2022 г. (петък и събота) ще предложат иберийски музикален уикенд в Пловдив.

Еду Вико е добре познат на ценителите на виртуозното китарно майсторството - той е свирил в напълно разпродадена централа зала на Драматичен театър - Пловдив. Сега Еду се завръща, за да награди публиката си с голям спектакъл - ще видим фламенкото в истинската му сила! Еду ще се качи на сцената с трупа музиканти, певци и танцьори, които са част от Националния балет на Испания!

Очаква ни страстна вечер, в която ценителите на испанската китара ще чуят един от легендарните й майстори, а почитателите на фламенкото ще го получат в автентичен вид!

Еду Вико е ученик на легендите Хуан Гомес „Чикуело“ и Диего Кортез. Избрахме за вас този музикален откъс, нека бъде лек анонс към магията, която ни очаква:

Повече за концерта на Карминьо на 18 юни 2022 г. можете да прочетете тук:

И двата спектакъла ще започнат в 19.30 часа.
Концертите се осъществяват в партньорство и с подкрепата на община Пловдив, организатор Blue Hills Events и е част от форума Music of the Ages.

Билетите са на цени от 25 лева до 45 лева в системата на Eventim.

Повече концерта на Edu Vico Septet тук

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки