Джулай морнинг с БТР и Джон Лоутън се мести в Тутракан

Николаос Цитиридис Последна промяна на 15 януари 2016 в 14:55 20587 20

Тазгодишното провеждане на Джулай морнинг с БТР и Джон Лоутън ще се проведе в Тутракан на брега на р. Дунав. Това съобщи за OFFNews бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, който ще бъде гост на събитието. 

За пръв път от 10 години БТР няма да пеят и свирят на Джулай морнинг на Камен бряг, докато при Джон Лоутън годините са 7. 

Събитието ще започне в 20 часа на 30 юни с много млади рок банди от района на града. Пред OFFNews Наско от БТР добави и че Васко Кръпката ще забие на празничния концерт. 

Разбира се, кулминацията ще е в ранните часове на 1 юли, когато изгрява слънцето и зазвучат първите тонове на легендарната песен на Uriah Heep - July Morning. 

"Днес го обявяваме официално всичко това. През последните години всичко беше в Каварна, но до момента нито БТР, нито Джон Лоутън са получили покана за участие на Камен бряг по случай Джулая. Кметът на Тутракан Димитър Стефанов беше така добър да ни покани, като аз дори тази година ще се опитам да изпея цяла песен на сцената", сподели кметълът Цонко Цонев.

Наско от БТР добави, че Каварна и Камен бряг ще му липсват, но е по-важно с кои хора празнуваш и каква подкрепа получаваш, а по думите на певеца в Тутракан всичко е на ниво.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.02 2016 в 02:29

тъкмо вече се сполучи вече да има международен фестивал (малко старомодно звучи) със звезди и раздвижване на бизнеса в района и вот вам на х..й и сега другарите ще пеят частушки или ,,нет такая другая страна,,за сетен път другарите показаха че са импотентни духовно ,то какво ли може да се очаква от каскети дори с барби излъчване сега,ако беше преди години при соца сигурно сегашната кметица(тогава председател на съвета в градчето)щеше да говори като Даша трактористката против тези рокаджии като идеологически диверсанти историята се повтаря като фарс

31.01 2016 в 00:04

Абе вие чувате ли се бе хора? Какъв Тутракан ? ДЖУЛАЙ МОРНИНГ СЕ ПОСРЕЩА НА МОРЕТО !!!!!

19.01 2016 в 20:58

Пичуе, тъкмо бях решил да си купя и постегна една каменна съборетина в каварна на плажа и ко стана .... тутракан.
Пу дейба тоя Путин да...

19.01 2016 в 20:39

Е, и това доживяхме ... Пишман политици като Цоньо Ц......а ни откраднаха единственото свято и неопетнено, което ни беше останало - РОКА. Кой трябва да те кани в Камен бряг бе, Цоньо? Нали това беше "нашият празник"? Нали това беше "нашата песен"? Тези думи изричахте многократно и ти и ИКОНАТА Джон!!! Защо ни ги откраднахте? Нали бяха НАШИ? Нали се кълнеше, че община Каварна не е дала една стотинка за нито един празник на рока?!? Какво очаквате тогава? Не ви разрешават да ползвате кайрака пред огънчето ли? Нали рокаджиите са свободни по дух и никой не може да ги спре и ограничи?!? Или дотук ви беше "алтруизма" на думи?!? На тези пари ли останахте?!? Що пък не?!? Шамар да е - аванта да е! Ако се смяташ за човек от народа, какъвто никога не си бил, престани да крадеш и покажи малко благородство, ако си в състояние! А и на бай Джон и компания май твърде много си им дал, та вече не могат да ти отказват и само те гледат в очите и ти ръкопляскат на глупостите. Ако искаш завинаги да изгониш рокаджиите от този празник на свободния дух, включи се и ти ведно със завършения простак Мутафчиев само в припева на "Джулай Морнинг"! РОКЪТ ще живее въпреки всичко и без вас!!!

18.01 2016 в 15:13

Няма нищо лошо да дойдат в Тутракан. Там бяха и миналата година - на 25,07,2015 на "Празника на реката", и Цонко и Джон Лоутън и БТР, така че им е харесало на пичовете и страхотната река и хората. Нека да живнат и други градчета. Знаете ли колко жив стана града макар и за един ден, когато се напълни с млади хора, които за съжаление ги няма в този град, а са по чужбина. Така че не завиждайте. Където искат, там ще си пеят.

18.01 2016 в 14:48

Няма нищо лошо да дойдат в Тутракан. Там бяха и миналата година - на 25,07,2015 на "Празника на реката", и Цонко и Джон Лоутън и БТР, така че им е харесало на пичовете и страхотната река и хората. Нека да живнат и други градчета. Знаете ли колко жив стана града макар и за един ден, когато се напълни с млади хора, които за съжаление ги няма в този град, а са по чужбина. Така че не завиждайте. Където искат, там ще си пеят.

16.01 2016 в 20:57

Евaлa зa инициaтивaтa нa Бившият кмет ,БТР и всички подкрепящи ги рокери и рокaджии по кръвнa групa,пaпaгaлите не слушaт рок и не го рaзбрaт,зa товa сa пaпaгaли и сa шaрени зa дa се прaвят нa интересни,aбе комсомолскa кaвaрнaджийскa кaртинкa,сигурно ще сложaт и плaкaти през юли месец"С днем победьI"......!Жaлкa рaботa,мa Нaксо и компaния ще опрaaт нещaтa и комсомолските секретaрки,aко стaaт!

16.01 2016 в 12:52

Ум царува, ум робува, ум патки пасе !

15.01 2016 в 21:07

Лошо няма, нека повече градчета да живнат покрай такива фестивали!!!
Тутракаааааан, дръж се !!!!!!

15.01 2016 в 20:11

Как да не сме чували за Тутракан, това е центърът на селищната система, най-силно заплашена от Рейгън.
 
X

Парламентът на живо