"Досиетата X" ще имат продължение

ОFFNews 24 февруари 2016 в 16:29 5411 1

Агентите на ФБР в сериала - Мълдър и Скъли.

"Досиетата X" тъкмо се завърна с 6 нови епизода след 14-годишно прекъсване, но създателят на поредицата Крис Картър е убеден, че това няма да е последното, което ще видим от агентите Фокс Мълдър и Дейна Скъли, предаде британският "Телеграф".

Последният епизод от мини-сериите обаче ще завърши с отворен край, който ще остави феновете с повече въпроси, отколкото отговори.

Въпреки предизвикателството да накара актьорите Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън отново да играят заедно в сериала, а реакцията на критиката и феновете към новите епизоди да е смесена - Картър е убеден, че телевизия "Фокс" ще финансира продължение.

"Ще поискат още, рейтингите бяха много добри, от "Фокс" харесаха предаването много, но още не сме обсъждали въпроса", коментира той.

Въпреки че новите епизоди ни запознаха с младото поколение на ФБР - агентите Лорън Аброуз и Роби Амел, засега не се предвижда те да поемат водещите роли в сериала. Предаването се крепи на взаимоотношенията на Мълдър и Скъли, като съгласието им да участват в евентуално продължение ще е ключово за осъществяването му.

"Говоря си с Дейвид доста често и мисля, че е навит. С Джилиън по-рядко контактуваме, но смятам, че и тя ще се съгласи. Търся начин да нагодя снимките с натоварените им графици. Все пак и двамата имат семейства, това е съвсем различен проблем", допълва създателят на поредицата.

Последният епизод на мини-сериите би трябвало да излезе на 5 март.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови