Базар за илюстрация, мода, керамика и музика в София

OFFNews 17 февруари 2021 в 14:58 2833 0

Мултидисциплинарните платформи Истерика и Be Duende обединяват сили и ви канят на първото си събитие, посветено на дизайн, илюстрация, керамика, мода, бижута музика, книги, което ще се случи на символичните дати 20 и 21 февруари 2021 в пространството на КО-ОП (ул. Янко Сакъзов 17).

Сред участниците в Истерика & Be Duende Pop Up Market ще видим Subcultura Studio, LILE, 45 Str., Atelier Couchette, Freshape, Shulka, Pottery & Poetry, Laterna
Records, Handmaid Artisan Skincare, Glim & Glam , както и няколко щендера, където ще можете да откриете новата си любима “винтидж” находка.

По време на събитието ще бъде представен и проекта ''В като Вагина'' - илюстрирана книга за сексуално образование за момичета и жени, издадена от Fine Acts и Swimming Pool, които ще представят и селектирани четива от ''Библиотека на нашите срещи''.

Онлайн платформата за дизайн Be Duende ще представи селекция от бижута, предмети за дома и принтове от Николай Сърдъмов, ТЕЗГЯХ, tochka&tochka, Силвия Чанева, Вера Гезенко, Били Матеева, Алина Папазова, sa6ettu и други.

За меломаните ще бъде на разположение щандът на Laterna Records , които ще гостуват с повече от 250 плочи и безкомпромисно добра селекция. За храната и коктейлите ще се погрижи страхотния екип на Спутник , които ще ни изненадат с оригинален и грижовно забъркан вкус.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

За допълнителна информация следете събитието във Facebook тук .

Илюстрацията на корицата е дело на Алина Папазова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!