Ангел Ковачев с ново парче - "Неделя сутрин"

ОFFNews 16 февруари 2016 в 12:52 2922 0

Ангел Ковачев.

Ангел Ковачев, познат от дуета "Ангел и Моисей" вече една година работи самoстоятелно върху своите идеи и проекти като независим артист, музикант и продуцент.

Най-новото хитово парче на Ангел "Неделя сутрин" бе представено на 14-ти февруари, неделя сутрин в предаването на Георги Любенов по БНТ "Денят започва".

С него младият автор поздрави всички влюбени по случай празника Свети Валентин с пожелание да се обичат и с покана към тях за своя концерт, който ще се състои на 18 февруари в "Sofia Live Club", НДК, от 22 часа, за да отпразнуват заедно и неговия рожден ден.

В репертоара му влизат десет авторски парчета, както и оригинални аранжименти на световни звезди като Джъстин Тимбърлейк, Ед Шиърън, Кендрик Ламар и Колдплей.

В бенда на Ангел са събрани едни от най-добрите млади, професионални музиканти в България: Васил Крумов (ел.китара), Христо Михалков (бас китара), Стю Иванов (барабани), Мартин Йотов (тромбон), Георги Стойков (тромпет), Венда Беспалова (цигулка). Специален гост-музикант ще бъде неговата сестра Девора Ковачева, с която ще представят авторски парчета в акустичен вариант - китара и арфа.

На сцената ще се качи също Георги Николов - фронтмен на групата R.T.F. , с когото Ангел записа прекрасното парче "Празнуваме".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови