The Dire Straits Experience идват с култовия си албум "Brothers in Arms"

OFFNews 15 февруари 2016 в 17:16 4080 2

The Dire Straits Experience.

На 21 март от 20:00 часа легендарната група The Dire Straits Experience ще разтърси "Булстрад арена" в Русе с любимите на няколко поколения хитове така, както са изпълнявани в апогея на групата в края на 70-те и 80-те години.

Виртуозните музиканти и членове на оригиналния състав Крис Уайт и Крис Уитън ще представят шоу с продължителност над 2 часа.

Преди броени часове те разкриха пред българските медии, че ще изпълнят най-популярните сингли от най-продавания албум на групата "Brothers in Arms", продаден в 30 милиона копия.

Публиката ще има уникалния шанс да чуе на живо So Far Away, Money for Noting, Walk of Life, Your Latest Trick и едноименната Brothers in Arms.

Крис Уайт и Крис Уитън ще се качат на сцената с редица виртуозни музиканти: Терънс Рейс– вокал и китара, Тим Уолтърс – китара и вокали, Пол Гиъри – бас и вокали, Саймън Картър – пиано, орган и клавири, Даниъл Шогер - пиано, орган и клавири.

От началото на януари The Dire Straits Experience е на европейско турне във Великобритания, Холандия, Белгия и Румъния.

Билетите за концерта се продават на цена от 30 до 60 лева, в мрежата на Еventim, "Office 1 Superstore", "Техномаркет", "Технополис", OMV и "Пикадили" и на касата на "Булстрад арена", която работи всеки делничен ден от 14 до 19 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!