Александър Сано и мафията в Люлин в най-гледания италиански сериал 'Гомор'

Трети епизод на сериала бе сниман изцяло у нас

ОFFNews 30 март 2018 в 15:18 13265 1

Александър Сано и младата актриса Боряна Маноилова са звездите в българския епизод на италианския хитов сериал "Гомор".

Българската предпремиера на сериала се състоя на вчера. 3 епизод на сагата е сниман изцяло у нас, а в него ще видим Сано като мафиотски син, а Маноилова - като албанско момиче, чиито живот се стича по ужасен начин. В епизода един от главните герои - Чиро, изигран от Марко д'Аморе, дори говори на български.

"Гомор" е най-успешният италиански сериал след „Октопод“ и най-продаваната продукция от „ботуша“, излъчвана е в 190 държави.

Още с излизането на първия сезон съвременната мафиотска сага е обявена за италианския отговор на оригиналната продукция на HBO “Наркомрежа“ и заслужено се нарежда до останалите култови тематични поредици на телевизията – „Семейство Сопрано“, „Престъпна Империя“ и „Сделката“ (Profugos). 

Чиро пристига в София, за да работи за люлински трафикант на хора, изигран от Стилян Иванов – Стенли. Сано влиза в ролята на Младен, безскруполния син на люлинския мафиотски бос, а Боряна е Елвана – албанско момиче, жертва на трафикантите на плът.

На предпремиерата у нас Сано и Боряна Маноилова споделиха впечателенията си от снимките в София и работата с италианския екип.

„У нас работим на световно ниво и го видях още веднъж с тази продукция. Италианците го дават много лежерно – при българските сериали снимаме един епизод за шест дни, докато на тях им отнема три седмици“, каза Сано.

Той сподели, че обича мафиотските поредици, не само защото му се случва да играе предимно „гадове“, но не би отказал роля и в любимия си сериал „Игра на тронове“.

За 21-годишната Боряна това е първа роля. По време на снимките тя е на 19 години и трябва да играе 16-годишно албанско момиче.

Боряна разбира, че ще се съблече чисто гола за една от сцените, което е предизвикателство за всеки актьор.

„В началото страшно се притесних, но стиснах зъби и се събрах, мислех си само какво ѝ е на героинята ми, какъв стрес изживява това момиче – голо, навън и с опасност за живота. Екипът беше чудесен и за момент не се почувствах неловко“, казва Боряна. 

Премиерата на трети сезон на „Гомор“ е на 1 април онлайн в HBO GO. Сезонът има 12 епизода. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!