3 сезон на сериала "Нюзрум" тръгва у нас

OFFNews 11 ноември 2014 в 12:20 4078 0

Последният трети сезон на сериала "Нюзрум" (The Newsroom) стартира премиерно снощи по HBO. 

Създателят Арън Соркин (носител на "Оскар" за сценария на пълнометражния филм за "Фейсбук" "Социалната мрежа" и на "Еми" за политическия "Западното крило") обещава напрежение още от началото с епизод, посветен на бомбеният атентат на Бостънския маратон от миналата година.

Драматичният сериал се завърта по HBO за пръв път през 2012 г. и още с първия си епизод влиза на трето място в класациите на най-гледаните премиери на HBO в САЩ след "Игра на тронове" и "Престъпна империя".

"Нюзрум" разглежда процеса на работа във вечерната емисия новини в телевизия ACN с говорител Уил Макавой (Джеф Даниелс). Екипът на новините се опитва да предава обективни новини на зрителите въпреки политическия и корпоративен натиск. Заради обтегнатите си отношения с американски политици водещият попада в различни конфликтни ситуации, а изпълнителният продуцент на предаването Макензи Макхейл е готова на всичко, за да му даде свобода на изразяване.

Последният сезон включа 6 епизода и ще се излъчва всеки понеделник от 22.05 часа по HBO. Те могат да бъдат гледани и онлайн в платформата HBOGO.bg, като достъпът до първия ще бъде безплатен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков