Издателство Жануа'98 с нова книга на световноизвестния учител Геше Майкъл Роуч и подаръци

OFFNews 18 декември 2023 в 16:32 1362 0

Геше Майкъл Роуч

Снимка Жануа 98

Геше Майкъл Роуч

"Катрин" е възхитителна приключенска история за йога и древната мъдрост зад нея. Петък е младо момиче, което живее в малко номадско село, високо в хималайските равнини, хиляда години преди нашето време. Йога едва започва да достига до Тибет от Индия и е строго забранена за жени. Всъщност, както са били забранени и книгите - жени не са могли да се учат да четат, нито да пишат.

Петък измисля смел план да стане първата жена, проникнала в това тайно общество на мъдростта и йога. Как би могло да се сбъдне? Дали ще успее? Впуснете се в приключението заедно с нея!

Издателите предлагат и два онлайн курса на учителя заедно с книгата. Повече подробности можете да намерите ТУК и ТУК.

Издателството продължава с изненадите: книжка с ваучери, които сами да попълнят, ще заведе техните читатели на кино, изложба или театър, ще им помогне да бъдат у себе си и да си доставят удоволствие.

"В тази книжка с ваучери ще откриете 36 ваучера, които ще ви предизвикат да отделите малки моменти от ежедневието си, за да си доставите щастие," пишат от Жануа'98.

"Пътешествие, кино вечер, вечеря в любим ресторант, четене на книга на спокойствие - са само някои от предизвикателствата, които можете да отправите към себе си или любимия човек.

Тя може да се превърне в прекрасен подарък за приятел, любим или за самите нас и да бъде вашето лично пътуване към удоволствието от откраднатите мигове на радост в ежедневието.

В “Погрижи се за себе си” всяка страница е покана за самооткриване, радост, собствено благополучие и създаване на специални моменти, предназначени само за вас."

Можете още да посетите и деня на отворените врати на лечителя и бизнес гуру Норбеков.

Весели празници.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!