Левскарите забиват с мацки на плажен волейбол

OFFNews 31 юли 2017 в 22:11 4553 2

На заслужен почивен ден се отдадоха левскарите след първата победа за първенство - 2:0 на Витоша Бистрица. Репортер на OFFNews забеляза част от титулярите на популярния басейн "Черната котка" до София.

Плаж направи любимецът на публиката Роман Прохазка, който пристигна в комплекса заедно със съпругата и малкото дете. Там се озоваха още бранителят Димитър Пиргов и халфът Васил Панайотов.

След като си поигра с детето в басейна и напарви куп снимки, Роман реши да направи лека тренировка на волейболното игрище. Словакът сформира тим с Панайотов. От другата страна на мрежата застанаха Пиргов и Георги Пашов, бранителят на Локо Пловдив, който също отмаряше с приятели.

Тройките бяха оформени с по една дама от компаниите. Все хубави момичета, които обаче нямаха кой знае какви волейболни умения.

С лекота отборът на Прохазка спечели първия гейм, като словакът почти не мръдна от сервис. За следващите геймове дамите бяха отпратени да събират тен край басейна, а играта продължи двама на двама.

По същото време в комплекса минаха и други имена от футбола като лидерът на Витоша Бистрица -2 - Мариян Германов. Преди броени дни там често отваряше Владо Гаджев, който вече е играч на кипърския Анортозис. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

1

Лопе де Вега

01.08 2017 в 08:57

Величествена победа! Победихме А-отбора на селото! И се напихме! И после ....., кой квото хване!

А на снимката - тази в средата левскарка ли е? Щото гледам фанала е другите за гъзовете.

Поздрав!
 
X

Да помогнем на украинските деца!