Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

"Синя" радост на "Герена", Левски прекърши Витоша Бистрица

OFFNews 30 юли 2017 в 22:39 2443 1

Отборът на Левски зарадва верните си фенове с победа с 2:0 над Витоша Бистрица в двубой от третия кръг на първа лига, игран на "Герена", който по-всяка вероятност е послед за треньора на сините Николай Митов - Жадното

Така сините спечелиха първи успех в новия шампионат, след като в предишния кръг записаха 0:0 с Локомотив Пловдив, а двубоят им с Лудогорец беше отложен. 

Сред зрителите на "Герена" беше и собственикът на Левски Спас Русев. Босът на "сините" не е доволен от представянето на отбора в последните мачове.

Изпълнителният директор на клуба Красимир Иванов правеше компания на Русев, който преговаря с различни специалисти зад граница, като се очаква един от тях да смени настоящия треньор, независимо от факта, че Митов постигна първа победа.

Срещата започна по страхотен начин за домакините и във 2-ата минута те стигнаха до попадение. Цветкович центрира добре за Панайотов, който от своя страна свали топката с глава за Вутов, а халфът на "сините" от близка дистанция успя да матира Василев.

Второто полувреме започна с малко по-бавни обороти и в 57-ата минута Буш увеличи аванса на "сините" и на практика уби всякаква интрига в мача.

Той се разписа с глава след центриране на Прохазка, като топката рикошира във Върбанов преди да влезе в мрежата. За "сините" дебют направи Габриел Обертан, който се включи доста добре от пейката и се отличи с маркови отигравания.

ЛЕВСКИ - ВИТОША (БИСТРИЦА) 2:0
1:0 Вутов (2)
2:0 Буш (57)

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!