Фенове на Арсенал нападнаха Ким Кардашиян

OFFNews 22 май 2019 в 18:59 2636 0

Фенове на лондонския Арсенал подложиха на свирепа критика светската лъвица и риалити звезда Ким Кардашиян. Поводът е, че тя не е подкрепила арменския футболист на "топчиите" Хенрик Мхитарян, който отпадна от групата за финала на Лига Европа по политически причини.

Големият мач ще се проведе в столицата на Азербайджан Баку на 29 май. Армения и Азербайджан имаха военен конфликт за териториалната принадлежност на Нагорни Карабах и ръководството на Арсенал реши да не дразни домакините с присъствието на Мхитарян в състава, а и така му спестява неприятни преживявания.

Феновете се появиха в коментарите на публикация на Кардашиян в Туитър, в който тя споделя спомен отпреди година, когато е посетила Армения.

"Когато ви изнася, пишете за Армения. Когато Мхитарян пропуска финала в Лига Европа - мълчите. Вие сте позор за вашата страна", пише разгневен привърженик.

Донякъде критиките към Кардашиян са пресилени, тъй като решението да пропусне мача е лично на Мхитарян. Поне така беше обявено от клуба. Той съобщи за това на тренировка на отбора, а останалите играчи го аплодираха.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови