Благо Джизъса лекува рани в Дубай

OFFNews 07 декември 2017 в 10:27 2875 1

Футболистите в Русия студуват по стадионите в разгара на шампионата в местната Висша лига. Но не и Благой Георгиев. Той лекува травма на топло в Дубай, информира "България Днес".

Халфът на Оренбург получи контузия в коляното преди малко повече от месец и беше опериран. Благо ще е извън терените до края на годината. Веднага след като хвърли патериците, Джизъса замина за любимата си дестинация за почивка. Той заведе съпругата си Есмер в Дубай на предколедна ваканция. Компания им прави още една двойка.

Веселата група традиционно се настани в тузарски комплекс на самия бряг. Той е изграден в един от заливите на изкуствено построения палмов остров Джумейра. Хотелът е пълен с всички екстри, които може да поиска човек. Най-евтината стая в този период на годината е 1000 долара на вечер.

Благо не спира да глези половинката си, която този път може да разпусне на макс. Причината е, че синът им Елай е оставен у дома в Русия. Все пак родителите му обиколиха скъпарските магазини в емирството, за да му купят подаръци.

Дубай вече е като втори дом за бившия ни национал. Той използва всеки възможен момент, за да отскочи дотам. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови