"Белият войн" Русев с нова придобивка

OFFNews 15 юли 2017 в 18:57 2295 0

Българският кечист Александър Русев се похвали с нова ценна придобивка. Това е специален стол, който да намали до минимум натоварването в гърба на родната ни звезда в развлекателния спорт.

Русев публикува в официалния си профил в Инстаграм снимка, на която се вижда новата му придобивка, която е изключително ценна за него, имайки предвид зловещите падания и каскади които прави кечистът всяка седмица.

"Страхотен стол от моите приятели, поддръжката на гърба прави разликата #НокСуКао (Белият войн)", написа гордо българинът, който се оказа и фен на испанския гранд Реал Мадрид. Това не остана незабелязано и коментарите по адрес на отбора заваляха мигновено. 

Любопитен е и фонът на снимката. Там се вижда, че пловдивчанинът е голям почитател на белгийската звезда в екшън филмите през 80-те и 90-те години - Жан-Клод Ван Дам. 

Очевидно, именно поради тази причина Русев е оставил такъв "хаштаг" в коментара си. Тайландските фенове на Муай-тай наричат "Нок Су Као" героя на Ван Дам - Кърт Слоун, във филма "Кикбоксьорът".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !